Suplimente

Pentru a susține organismul în lupta sa cu boala am adăugat la tratament administrarea unor SUPLIMENTE MEDICALE. În cadrul terapie Gerson se administrează, printre altele:

Potasiu– sub formă de săruri de potasiu, al căror rol este restabilirea metabolismului celular normal, reducerea edemelor și, foarte important, tratarea sindromului de distrugere tisulară.

Lugol, 5%- datorită conținutului în iod, are rol important în diferențierea celulară și susține glanda tiroidă în producerea hormonilor tiroidieni.

Hormoni tiroidieni care stimulează replicarea mitocondrială, crește metabolismul, oxidarea și energia, favorizând distrugerea tumorală.

Niacin, sau vitamina B3 – îmbunătățește circulația, crește capacitatea de oxidare la nivel celular și stimulează producerea de energie liberă, ATP.

Enzimele digestive și pancreatina – au rol important în susținerea digestiei și în distrugerea, digerarea, tumorilor potențând atacul sistemului imunitar asupra celulelor canceroase. Pancreatina joacă astfel un rol esențial în distrugerea învelișului membranelor celulare canceroase dând astfel posibilitatea sistemului imunitar să le recunoască și să le distrugă.

Capsulele care conțin extract de ficat sau silimarină – au rolul de a susține refacerea și funcționarea ficatului, organul principal de luptă pentru refacerea organismului.

Coenzima Q10 – are un rol important în nutriția și respirația celulară. Are rol critic în funcționarea mitocondriilor intracelulare și in producerea ATP și a ratei energetice intracelulare

Vitamina B12 – ajută la formarea celulelor sanguine, a eritrocitelor (celulele roșii), a granulocitelor si trombocitelor. O sursă naturală de vitamina B12 este Spirulina și drojdia de bere.

Uleiul de in – bogat în acizi grași esențiali, linolenic și linoleic și în omega 3, are rol important in transportul oxigenului în interiorul celulei, stocarea energiei intracelulare, îndepărtarea toxinelor solubile în grăsime ami ales din ficat, ajută la transportul vitaminei A și la îndepărtarea excesului de colesterol.