Terapia Gerson

“Doctorul Gerson este unul dintre cele mai mari genii din istoria medicinii.”- Dr.Albert Schweitzer, laureat al premiului Nobel pentru medicina.

Terapia concepută de doctorul Gerson este una dintre puținele tratamente cu o experiență clinică de success, de peste 60 de ani.

Terapia Gerson este un tratament natural, complet, bazat pe nutriție si detoxifiere.  Ea determină  refacerea organelor esențiale impreună cu mecanismele de aparare ale corpului impulsionând vindecarea cancerului, artritei, bolilor de inimă, hipertensiune arterială, bolile metabolice, suferințele hepatice,  si  multe boli cronice, degenerative.

Această  terapie, bazându-se pe aportul natural de nutrienți, enzime si minerale conținute in sucurile de fructe si legume proaspete, cultivate in condiții ecologice, pe capacitatea de detoxifiere a clismelor, pe suportul unei diete specifice si a unei medicații adecvate, a ajutat mii de oameni să se vindece de boli “incurabile” din punctul de vedere al medicinii conventionale.

Doctorul Gerson spunea: “in fiecare corp există un sistem de vindecare si este datoria medicului să reactiveze acest mecanism”.

Dr. Raluca Costache a urmat,  cursurile de specializare in Terapia Gerson in Statele Unite ale Americii, la Institutul Gerson, din San Diego California, in anul 2012. De atunci ajută sute de pacienți sa isi gaseasca vindecarea. Fiecare om este unic si are propria cale de vindecare. Dr. Raluca Costache adaptează dieta, medicația si detoxfierea specifică terapiei Gerson la nevoile fiecărui pacient , urmărind si îndrumând pas cu pas evoluția proceselor de vindecare.

Vrei să fii stăpânul propriului proces de vindecare?

Sună si programează-te la Dr.Costache : 0745037077

Vrei să afli mai multe lucruri practice referitoare la Terapia Gerson?

Inscrie-te la workshopul: ” Terapia Gerson- șansa de a te vindeca si de a te menține sănătos” susținute de Dr. Raluca Costache

Diploma Gerson

P1010561